Murat Göğebakan: Türkçe Olimpiyatları çok farklı, müthiş

Konser vermek için Antalya'nın Manavgat ilçesine gelen Murat Göğebakan, Türkçe Olimpiyatları'nın 'çok farklı, müthiş' bir...

Konser vermek için Antalya'nın Manavgat ilçesine gelen Murat Göğebakan, Türkçe Olimpiyatları'nın 'çok farklı, müthiş' bir organizasyon olduğunu söyledi.
Favori Organizasyonun düzenlediği konser için Manavgat'a gelen Göğebakan, burada yaptığı açıklamada, "Fethullah Gülen Hocaefendi'ye hayranım. Türkçe Olimpiyatları müthiş bir organizasyon. Eurovision'a sadece 20 ülke katılıyor, Türkçe Olimpiyatları'na ise bu yıl 130 ayrı ülke katıldı. Oralardaki tüm öğretmenleri tebrik ediyorum. Bu iş gönül işi, bu müthiş bir organizasyon." diye konuştu.
Sağlık durumunun iyiye gittiğini anlatan Göğebakan, "Tüm dünyadan bana dua eden arkadaşlarımız oldu. Onların dualarıyla iyileşiyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz