Murat Suatoğlu, “Mersin esnafını ileri taşımalıyız”

Yenişehir’in CHP'li belediye başkan aday adayı Murat Suatoğlu, ilçe halkının sıkıntılarını dinliyor.

Yenişehir’in CHP'li belediye başkan aday adayı Murat Suatoğlu, ilçe halkının sıkıntılarını dinliyor.

Her gün esnaf ziyaretleri, ev toplantıları yapan Suatoğlu, ilçede pazarcılık yapan esnafı da ihmal etmiyor. Suatoğlu önceki gün Yenişehir Pazar’ı esnafını ziyaret etti, sıkıntılarına kulak verdi.

Burada halkın da yakın ilgisiyle karşılanan Suatoğlu, gördüğü teveccühten çok memnun kaldı. Başkan adayı Suatoğlu, pazarcı esnafının sorunlarını tespit etmek için böylesi bir ziyarette bulunduklarını söyledi. Suatoğlu pazarcı esnafının çalışma koşullarının daha ileri götürülmesi için özel bir çaba sarf edilmesi gerektiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Suatoğlu, pazarcı esnafının tüm Türkiye'de olduğu gibi Yenişehir’de de ciddi bir toplumsal dinamik olduğunu ifade ederek, “Toplumsal yaşamımızın önemli bir parçası olan pazarlar ve pazarcı esnafının huzuru bizim için çok önemli. Esnaflık, yapısı itibarıyla toplumla ve gelecekle barışık olmayı gerektiren bir meslek. Yenişehir’deki pazarcılarımız, belediye faaliyetleri sayesinde ciddi ilerlemeler kaydetti. Bunları daha da ileri götürmeliyiz” dedi.

ESNAFIN SORUNLARI VAR

Esnafın belediyeden bir takım beklentileri olduğunu gördüğünü belirten Suatoğlu, bu sorunları belediye başkanı seçildiğinde çözeceği sözünü verdi, hayata geçirecekleri belediyecilik anlayışını da halka anlattı.

Suatoğlu, Belediye Başkanı seçildiği takdirde ilçede esnafa yönelik kayda değer ciddi adımlar atacaklarını hem esnafın hem de tüketicinin temel sorunlarını çözmek için çalışmalar yapacaklarını belirtti.

Murat Suatoğlu, "İlçemi yakından tanıyorum. Burada okudum burada hayata atıldım. Meslek ve siyasi hayatıma burada yön verdim. Yenişehir’ime hizmet için çalıştım. Şimdi de sizlerin desteği ile belediye başkanı seçilirsem Yenişehir’e daha büyük hizmetler vermek için uğraşacağım. Halkımızla birlikte bunu başaracağımıza inanıyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Belediye Başkan Aday Adayı Suatoğlu, Pazarcı Esnafını gezdikten sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Öncelikle şimdi bizim buradaki amacımız pazarcı esnafımızın uygun koşullarda rahat bir şekilde ticaretlerini yapıp, yapamadıklarını incelemektir. Pazarcı esnafımız pazar yerinde olmaktan çok mutlular ama Türkiye’nin içinde bulunduğu durumlardan dolayı Pazar yerinde alış-veriş yapan insan sayısı çok az. Doğal olarak bu da onların yapmış olduğu ticarete yansıyor. Bizler onlarla birlikte bir arada güzel değişimi başararak, Yenişehir değişiminden sonra Türkiye’deki değişimi de başaracağız. Dolayısı ile her şey çok daha iyi olacak ve daha refah olacak bir ülke kuracağız. Ama değişimi önce Yenişehir’de başlatacağız.”

24 SAAT AÇIK

Yenişehir halkının oyuna talip olduğunu söyleyen CHP Yenişehir Belediye Başkan aday adayı Murat Suatoğlu, "Seçimden seçime hatırlanan belediyecilik hizmeti bizim kitabımızda yazmaz. Vatandaşın sorunu bizim sorunumuz, vatandaşın üzüntüsü bizim üzüntümüzdür. Göreve geldiğimiz günden itibaren belediyenin kapılarını vatandaşlarımıza sonuna kadar açacağız. Başkanlık makamının kapısı hiçbir zaman kapalı olmayacak, o kapı vatandaşın sorunlarına çözüm bulmak için 24 saat açık kalacak" şeklinde konuşarak, Hz Ömer adaletiyle hizmet vereceklerini yeniledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: