Murat Teke: OTSO Listesi Adaletli Olarak Hazırlanmadı

2 Şubat 2013 Cumartesi günü yapılacak olan Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) seçimlerinde başkan...

2 Şubat 2013 Cumartesi günü yapılacak olan Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) seçimlerinde başkan adayı olan iş adamı Murat Teke, odaya kayıtlı yaklaşık 500 üyenin seçme ve seçilme haklarının yok edildiğini, buna bağlı olarak listelerin yanlış, hatalı ve adaletsiz bir şekilde hazırlandığını söyledi.

Saray Pastanesi'nde basın toplantısı düzenleyen Murat Teke, “Gönül isterdi ki, bugün burada yalnızca bizim dönemimizde gerçekleştirmeyi planladığımız projeleri konuşalım, geçmiş dönemlerde hizmet veren yönetime teşekkür edelim, seçime katılan adaylara başarılar dileyelim. Ancak, bugünkü tabloda odaya kayıtlı yaklaşık 500 üyenin seçme ve seçilme hakları yok sayılmıştır. Liste yanlıştır, liste hatalıdır, liste adaletli olarak hazırlanmamıştır. Sizlerle üzülerek paylaşmak durumundayım ki, bugün Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası’nın mevcut yönetimi yapılacak olan seçimlerde liste konusunda gereken hassasiyet ve ciddiyeti gösterememiştir. Biz buna rağmen başkan adaylığımızı devam ettirmekte ve inandığımız yoldan dönmeme kararlılığındayız. Allah doğrunun ve inananın yanındadır.” dedi.

Reklam
Reklam

Ticaret ve Sanayi Odası yönetiminin görevinin seçim zamanı listeler hazırlamak olmadığını belirten Teke, “Biz kimsenin adamı olmadan, herkesin adayı olarak bu göreve talibiz. Kadromuzda toplumun her kesiminden temsilciler mevcut olup, Osmaniye’yi bölgenin yıldızı yapmaya niyetli, inançlı ve yeminliyiz. Her kanaat önderinin, her toplumsal yapının üyesiyiz. Her derneğin, her kamu kuruluşunun gönüllüsüyüz. Seçim sonuçlarının şimdiden tüm Osmaniye’ye hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. Biz, Allah’ın izni ile Osmaniye’yi komşu şehirler ile yarıştırmak için gereken birliği oluşturmaya talibiz.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: