Murat Yıldırım: "çok Büyük Bir Camiaya Geldim"

Bursaspor’un Samsunspor’dan kadrosuna kattığı Murat Yıldırım, yeşil-beyazlı takım ile ilk antrenmanına çıktı. Özlüce Tesisleri’nde yapılan...

Bursaspor’un Samsunspor’dan kadrosuna kattığı Murat Yıldırım, yeşil-beyazlı takım ile ilk antrenmanına çıktı. Özlüce Tesisleri’nde yapılan antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan Yıldırım, Bursaspor’da şampiyonluk yaşamak ve kalıcı olmak istediğini söyledi.

Yeşil-beyazlı takımın Samsunspor’dan kadrosuna kattığı orta saha oyunucusu Murat Yıldırım, Bursaspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, ”Geldiğim günden beri çok iyi karşılandım ve çok sıcak bir ortam var. Bursaspor, büyük camia olduğunu her konuda belli ediyor. Hedefim Bursaspor’da kalıcı olmak” dedi.

Reklam
Reklam

Yeşil-beyazlı taraftarlardan da övgü ile bahseden Yıldırım, ”Bursaspor’un çok büyük taraftarının olduğunu biliyordum. Yeni sezonda da taraftarımız için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: