Muratbey Uşak Iç Sahaya Güveniyor

Ergin KARATAŞ / İZMİR, Bir yandan sakatlık problemleri, diğer taraftan yeni transferler Harrison ile Auguste'un lisansları yetişmediği için karşılaşmaya 4

Ergin KARATAŞ / İZMİR, Bir yandan sakatlık problemleri, diğer taraftan yeni transferler Harrison ile Auguste'un lisansları yetişmediği için karşılaşmaya 4 yabancıyla çıktıklarını hatırlatan Ozan Bulkaz, "Son maçlarda tam kadro oynayamadık. Eksik olmamıza rağmen son periyotta 11 sayı geriden gelip kazanmak sevindirici" dedi.
Grupta ilk maçta Neptunas'a tek sayıyla yenildiklerini, PAOK'a da deplasmanda önde olmalarına rağmen son anlarda kaybettiklerini hatırlatan Ozan Bulkaz, sözlerine şöyle devam etti:
"Eksiklerimize rağmen iyi basketbol oynuyoruz. Takımdan memnunum. Daha çok çalışıp her zaman olduğu gibi her maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Şampiyonlar Ligi'nde grubumuz çok dengeli. Burada tecrübe öne çıkıyor. Uşak'ta uluslararası havaalanı yok, bizim için seyahat etmek müsabakadan daha zor. Bunun üzerine sakatlar da olunca bayağı zorlandık. Ancak iki kulvarda da mücadelemizi sürdüreceğiz."
YENİLERE 48 SAAT ENGELİ
Muratbey Uşak, yeni transferleri guard D'Angelo Harrison ve uzun forvet Zach Auguste'u Ventspils maçında FIBA'nın 48 saat kriteri nedeniyle oynatamadı. Eski oyuncularından Zupan'ın 100 bin dolar alacağı nedeniyle FIBA'da transfer yasaklısı olan Muratbey Uşak, maçtan 1 gün önce Sloven oyuncuyla anlaşıp yasağı kaldırdı. Ancak FIBA'nın yeni transferlerin lisanslarının müsabakalardan en az 48 saat önce çıkarılması talimatı nedeniyle salı günü lisansı alınan 2 oyuncu forma giyemedi. Geçen haftadan bu yana takımla çalışan Harrison ve Auguste, ligdeki İstanbul Büyükşehir Belediyespor deplasmanına yetişecek. Ventspil maçının son periyodunda sakatlanıp oyundan çıkan Monroe'nun durumunun önemli olmadığı belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz