Muratbey Uşak'ta Transfer Sürüyor

Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA)- SPOR Toto Basketbol Ligi'nde şimdiye kadar Demir İnşaat Büyükçekmece'den guard Tayfun Erülkü, BK Astana'dan guard

Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA)- SPOR Toto Basketbol Ligi'nde şimdiye kadar Demir İnşaat Büyükçekmece'den guard Tayfun Erülkü, BK Astana'dan guard Ian Miller, NBA patentli forvet Jordan Hamilton, Dijon'dan Isaiah Miles ve Acıbadem Üniversitesi'nden Nusret Yıldırım'la anlaşmaya varan Muratbey Uşak, 3 oyuncunun daha işini bitirdi.
Kırmızı siyahlı ekibin geçen sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor forması giyen Sırp pivot Damir Markota, Fransa'nın ESSM Le Portel takımından oyun kurucu Darrin Dorsey ve Best Balıkesir'den pivot Murat Kozan'la da söz kestiği öğrenildi.
30 yaşında, 1.88 boyundaki Dorsey, geçen sezon 14.3 sayı, 2.3 ribaund, 4.3 asist ortalamalarıyla oynadı. 32 yaşında, 2.10 boyundaki Markota ise 8.3 sayı, 4.3 ribaunt, 1.6 asist ortalamasıyla görev yaptı. 24 yaşındaki Murat ise 2.6 sayı, 1.6 ribaundla oynadı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: