Muratpaşa, 19 Mayıs’ı Coşkuyla Kutladı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı, Muratpaşa Kent Meydanı’nda düzenlenen dans...

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı, Muratpaşa Kent Meydanı’nda düzenlenen dans gösterileri ile sona erdi.

Muratpaşa Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı bir haftaya yayılan etkinliklerle kutladı. Programın son etkinliği Muratpaşa Belediyesi ile Kızılay Muratpaşa Şubesi işbirliğinde Kent Meydanı’nda düzenlendi. Zeybekten tangoya, cimnastikten Kafkas danslarına kadar uzanan geniş bir yelpazede sunulan dans gösterileri büyük beğeni topladı. Vatandaşların Türk bayraklarıyla eşlik ettiği gösterilerde, dans grupları büyük alkış alırken, iki minik dansçının cha cha ve salsa dansı beğeniyle ve keyifle izlendi. Akdeniz Üniversitesi Kafkas Halk Dansları Topluluğu’nun kalabalık bir ekiple sunduğu yöresel dans gösterisi ise izleyenlere muhteşem bir dans ziyafeti yaşattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: