Muratpaşa Belediyesi- Zağnos Spor Kulübü: 35-21

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, SALON: Süleyman Evcilmen HAKEMLER: Okan Yurt MURATPAŞA BELEDİYESPOR: Sevilay ZAĞNOS SPOR KULÜBÜ: İana İLK YARI: 16-9 İKİ DAKİKA CEZASI ALANLAR:

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, SALON: Süleyman Evcilmen
HAKEMLER: Okan Yurt MURATPAŞA BELEDİYESPOR: Sevilay ZAĞNOS SPOR KULÜBÜ: İana İLK YARI: 16-9 İKİ DAKİKA CEZASI ALANLAR: İrem, Tanja, Duygu SARI KARTLAR : Nurceren, Tanja, Çiğdem TÜRKİYE Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde şampiyonluk hedefiyle mücadele eden Muratpaşa Belediyespor, sahasında Zağnos Spor Kulübü'nü 35-21 yendi.
Türkiye Bayanlar Hentbol Süper Ligi 8'inci hafta karşılaşmasında Muratpaşa Belediye Spor Kulübü, Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda Zağnos Spor Kulübü ile karşılaştı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında Zağnos Spor Kulübü hızlı başladı. Muratpaşa Belediyespor 5'inci dakikadan sonra oyunda dengeyi sağladı. Üç sayı farkla geride olan Muratpaşa Belediyespor, daha sonra skor farkının lehine çevirdi. Muratpaşa Belediyespor ilk yarıyı 16-9 önde tamamladı.
2'nci yarıda da oyunda üstünlüğünü sürdüren Muratpaşa Belediyespor, karşılaşmada Zağnos Spor Kulübü'nü 35-21 mağlup etti.
Kazandığı maçla puanını 12'ye yükselten Muratpaşa Belediyespor'un ligde oynadığı 7 maç 6 galibiyet, 1 mağlubiyetle sonuçlandı. Bir maç eksiği bulunan Muratpaşa Belediyespor 7'nci haftanın erteleme maçı olan Ankara Yenimahalle Belediyespor ile Çarşamba günü karşılaşacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: