Muratpaşa Belediyesi’nde Expo Tanıtımı

EXPO 2016 Antalya Ajansı tarafından hazırlanan dev branda afiş, Muratpaşa Belediyesi girişine asıldı.EXPO 2016 Antalya’nın...

EXPO 2016 Antalya Ajansı tarafından hazırlanan dev branda afiş, Muratpaşa Belediyesi girişine asıldı.

EXPO 2016 Antalya’nın tanıtımına Muratpaşa Belediyesi’nden büyük destek geldi. EXPO 2016 Antalya’nın temasına ve sloganına uygun olarak hazırlanan, 22x10 metre büyüklüğündeki afişi belediye hizmet binasının girişine astı.

EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen’i ziyaret ederek, tanıtım konusunda verdiği destek için teşekkür etti. Halkın algısının daha yukarı çekilmesi açısından bu afişin çok önemli olduğunu belirten Gülay, “Ülkemizin üstlendiği en büyük organizasyon olan EXPO 2016 Antalya’nın tanıtımı konusunda Muratpaşa Belediyesi, her türlü desteği veriyor. Başkan Süleyman Evcilmen ve belediye yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

EXPO 2016 Antalya’nın bir ülke projesi olduğunu belirten Başkan Süleyman Evcilmen ise bu organizasyonun başarılı bir şekilde gerçekleşmesi için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi. Muratpaşa Belediyesi olarak EXPO Konseyi’nde görev aldıklarını belirten Evcilmen, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada her türlü desteği vereceklerini belirtti. Gülay ve Evcilmen, çalışanlar ve vatandaşlarla birlikte afiş önünde fotoğraf çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: