Muratpaşa Belediyesinden 45 Tekerlekli Sandalye

Muratpaşa Belediyesi ve Türkiye Sakatlar Derneği işbirliğiyle 45 ortopedik engelli daha tekerlekli sandalye sahibi oldu.  

Muratpaşa Belediyesi ve Türkiye Sakatlar Derneği işbirliğiyle 45 ortopedik engelli daha tekerlekli sandalye sahibi oldu. Muratpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Engelli Koordinasyon Merkezi, Türkiye Sakatlar Derneği Antalya Şubesi aracılığıyla ortopedik engelli yurttaşlara tekerlekli sandalye yardımında bulundu. Muratpaşa Belediyesinde gerçekleşen teslim törenine Belediye Başkanı Ümit Uysal, 45 tekerlekli sandalyeyi Türkiye Sakatlar Derneği Antalya Şubesi Başkanı Mehmet Karavural'a teslim etti. Karavural, burada yaptığı konuşmada, Antalya'ya yapılan yatırımlarda artış olmasına rağmen, bu yatırımların engelli haklarına aynı oranda yansımadığını savundu. Engelli haklarına yönelik yapılan yatırımlarda son iki yıldır bir gerileme olduğunu söyleyen Karavural, Antalya'nın hızla geliştiğini ancak engelli vatandaşların haklarında önemli bir gelişme yaşanmadığını ifade etti. Başkan Uysal da Muratpaşa Belediyesini 24 saat hizmet veren bir belediye konumuna getireceklerini belirterek, "Profesyonel bir ekiple evinde, işinde, yolda herhangi bir zorluk yaşandığında engeli yurttaşlara dost eli uzatacak, mobil, dinamik ve vardiyalar halinde 24 saat çalışacak bir hizmet sistemi kuracağız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz