Muratpaşa Belediyesi’nden işçilerine 125 bin liralık Ramazan ödemesi

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Belediyesi, 366 personeline Ramazan ayı nedeniyle toplam 125 bin lira ödeme yaptı....

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Belediyesi, 366 personeline Ramazan ayı nedeniyle toplam 125 bin lira ödeme yaptı.
Muratpaşa Belediyesi, çalışanlarına Ramazan ayı nedeniyle toplam 125 bin liralık ödeme yaptı. Muratpaşa Belediyesi’nin özel gün ve aylarda çalışanlarını unutmadığını belirten Belediye-İş Sendikası Başkanı Murat Barış, "Belediye Başkanımız Süleyman Evcilmen, işçi ödemeleri konusunda son derece duyarlı. Belediyenin olanakları ölçüsünde işçi ödemeleri öncelikli olarak gerçekleştiriliyor." dedi.
Belediye-İş Sendikası ile karşılıklı diyalog ve anlayış içinde çalışmaların yürütüldüğünü ifade eden Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, "İşçi personelimizin haklarını zamanında almaları için tüm olanaklarımızı kullanıyoruz. Bayram, yılbaşı gibi özel günlerde de, çalışanlarımıza ödeme yapıyoruz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz