Muratpaşa Belediyespor'un 6 Hentbolcusu Milli Takıma Çağrıldı

Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı'nın 6 sporcusunun, Bayan Hentbol Milli Takımı'na çağrıldığı bildirildi.

Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı'nın 6 sporcusunun, Bayan Hentbol Milli Takımı'na çağrıldığı bildirildi.

Muratpaşa Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Sırbistan'da düzenlenecek olan Bayanlar Dünya Hentbol Şampiyonası eleme grubu maçları öncesi Ankara'da kampa girecek olan Bayan Hentbol Milli Takımı'na Muratpaşa Belediyespor'dan Sevilay İmamoğlu Öcal, Diğdem Hoşgör, Kübra Şen, Serpil İskenderoğlu, Perihan Topaloğlu ve Fatma Ay'ın çağrıldığı bildirildi.

Açıklamada, Milli Takımın gruptaki ilk maçını 3 Ekim'de Ankara THF Spor Kompleksi'nde Azerbaycan ile yapacağı, 6 Ekim'de ise Portekiz ile oynayacağı maç için bu ülkeye gideceği belirtildi.

Reklam
Reklam

Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takım Kaptanı ve Milli Takım oyuncusu Serpil İskenderoğlu'nun görüşlerine yer verilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Türkiye Bayanlar Hentbol Ligi'ne iyi başlangıç yaptık. Bunun karşılığı olarak Milli Takım'da 5 arkadaşımla Antalya'yı milli formayla temsil edeceğiz."

Muhabir: Murat Yolcu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: