Muratpaşa Kent Meydanı’nda Türk Sanat Müziği Konseri

Muratpaşa Belediyesi Kültür Müdürlüğü, Kent Meydanı’nda Türk Sanat Müziği Konseri düzenliyor. Neveser Türk Müziği Topluluğu’nun...

Muratpaşa Belediyesi Kültür Müdürlüğü, Kent Meydanı’nda Türk Sanat Müziği Konseri düzenliyor. Neveser Türk Müziği Topluluğu’nun sahne alacağı konser 12 Ağustos Pazar günü gerçekleşecek.

Muratpaşa Kent Meydanı’nın da farklı kültür ve sanat etkinlikleri düzenlenmeye devam ediyor. Muratpaşa Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nce Kent Meydanı’nda Türk Sanat Müziği konseri düzenlenecek.

Neveser Türk Müziği Topluluğu’nun Hüzzam Faslı ve Solistler Geçidi’nin yer alacağı konseri Şef Murat Kocamemik yönetecek.Muratpaşa Belediyesi yanı Kent Meydanı’nda 12 Ağustos’ta gerçekleştirilecek olan konsere tüm Antalyaların davetli olduğu bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: