Muratpaşa Kent Meydanı’nda Unutulmaz Tsm Konseri

Muratpaşa Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nce düzenlenen Türk Sanat Müziği Konseri, Kent Meydanı’nı dolduran Antalyalılara unutulmaz...

Muratpaşa Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nce düzenlenen Türk Sanat Müziği Konseri, Kent Meydanı’nı dolduran Antalyalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Muratpaşa Kent Meydanı’da müzik şöleni devam ediyor. Muratpaşa Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından organize edilen Yaz Konserleri’nin birincisinde Neveser Türk Müziği Topluluğu, Türk Sanat Müziği Konseri ile Antalyalıların karşısına çıktı. Şef Murat Kocamemik’in yönettiği konserde, Hüzzam, Muhayyer, Hicaz ve Nihavent makamında şarkılar solist ve koro tarafından seslendirildi.

Reklam
Reklam

Kent Meydanı’nı dolduran yaklaşık 3 bin kişiye unutulmaz bir gece yaşatan Neveser Türk Müziği Topluluğu’nun seslendirdiği parçalara, davetliler hep bir ağızdan eşlik etti. Konser sonrasında Muratpaşa Belediye Meclis üyeleri Tevhide Öztürk ve Cemal Sert, TSM Topluluğu’na çiçek vererek kutladı. Türk Sanat Müziği Konseri ile farklı bir gece yaşadıklarını belirten Antalyalılar kendilerine müzik ziyafeti yaşatan Muratpaşa Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: