Muratpaşa Kursiyeleri, Kapanış Konserinde Eğlendi

Muratpaşa Belediyesi-HEM işbirliğinde düzenlenen El Sanatları Kursları’nın dönem sonu sergisi kapanış konserinde sahne alan Erdinç,...

Muratpaşa Belediyesi-HEM işbirliğinde düzenlenen El Sanatları Kursları’nın dönem sonu sergisi kapanış konserinde sahne alan Erdinç, kursiyerlere ve konuklara eğlenceli dakikalar yaşattı.

Muratpaşa Kaymakamlığı ve Muratpaşa Belediyesi’nce gerçekleştirilen kurslara devam eden kursiyerlerin eserlerinden oluşan dönem sonu sergisi, kapanış konseri ile sona erdi. Cam Piramit’te düzenlenen serginin kapanış konserinde, Antalya’nın sevilen sanatçısı Erdinç, sahne alarak birbirinden hareketli parçalar seslendirdi. Erdinç’in seslendirdiği parçalara dansları ile eşlik eden kursiyerler, keyifli dakikalar yaşadı.

Reklam
Reklam

Konserde mis sabun kursiyerlerinin yaptığı mis sabun sepetine hayran olan Erdinç, “Bunların sabun olduğuna inanmak neredeyse imkansız. Tüm kursiyerleri bu muhteşem çalışmaları nedeniyle ben de kutluyorum” dedi. Konser sırasında Muratpaşa Belediyesi Elizi Pazarı’nda satış yapan bayanların ikram ettiği yaprak sarmaların tadına bakan Erdinç, esprileri ile de konsere renk kattı. Dönem sonu kapanış konseri ile stres attıklarını belirten kursiyerler, bu tür konserlerin farklı mekanlarda daha sık yapılmasını belirterek, bu olanağı sağlayan Muratpaşa Belediyesi yetkililerine, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: