Muratpaşa’da 19 Mayıs Turnuvası

Muratpaşa Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı kapsamında düzenlenen...

Muratpaşa Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı kapsamında düzenlenen ‘Plaj Hentbol ve Voleybol Turnuvası’ başladı.

Bayındır Parkı’nda başlayan turnuvada, plaj hentbolunda 10 takım, plaj voleybolunda ise ortaokul bayanlarda 26 takım, lise bayanlarda 22 takım, lise erkeklerde 14 takım olmak üzere 62 takım yarışıyor. Üç gün süresinde devam edecek turnuvanın ilk gününde eleme maçları tamamlandı. Takımlar 18 Mayıs Cumartesi günü yarı final ve final müsabakalarını yapacaklar.

Reklam
Reklam

Turnuvanın açılış konuşmasını yapan Muratpaşa Belediyesi Kütüphane Müdürü Özer Bedir, Hatay Reyhanlı’da yaşanan ve Türkiye’yi yasa boğan patlamalar nedeniyle kutlamaların şölen kısımlarının iptal edildiğini sadece müsabakaların yapılacağını dile getirdi.

Konuşmaların ardından gösteri maçlarıyla turnuvaya start verildi.

Turnuvanın açılışına Muratpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Erol İşbilen, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, veliler ve sporseverler katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: