Muratpaşa'da Çöp Konteynerleri Yeraltına Yerleştiriliyor

Muratpaşa ilçesinde "Yeraltı Konteynerleri Projesi" kapsamında 19 noktada yeraltı çöp konteynerleri oluşturulduğu bildirildi. 

Muratpaşa ilçesinde "Yeraltı Konteynerleri Projesi" kapsamında 19 noktada yeraltı çöp konteynerleri oluşturulduğu bildirildi. Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, yaptığı yazılı açıklamada, çöp konteynerlerinin yeraltına alınması çalışması kapsamında 19 noktaya 95 yeraltı konteyneri yerleştirdiklerini belirtti. Muratpaşa Belediyesi olarak hızlı bir gelişim ve büyüme ivmesi yakaladıklarını ifade eden Evcilmen, klasik konteyner devrini ortadan kaldırmaya yönelik çalışma yürüttüklerini kaydetti. Yeraltına yerleştirilen konteynerlerin ayak paletiyle kapağının açılarak, poşetlerin bırakılabildiğini anlatan Evcilmen, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "Son derece hijyenik bir uygulama. Proje kapsamında kent merkezine yarım milyon lira tutarında yatırım yaptık. Proje halkımızdan çok kabul gördü. İlk etapta 4'erli, 6'lı ve 8'li olmak üzere 32 noktada 156 yeraltı çöp konteynerler oluşturmayı hedefliyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: