Muratpaşa’da Cumhuriyet Coşkusu Bitmiyor

Muratpaşa Belediyesi’nce düzenlenen Cumhuriyet Konseri’nde konuklar Türk Bayrakları ile birlikte Onuncu Yıl Marşı’nı hep bir...

Muratpaşa Belediyesi’nce düzenlenen Cumhuriyet Konseri’nde konuklar Türk Bayrakları ile birlikte Onuncu Yıl Marşı’nı hep bir ağızdan coşkuyla söyledi.

Cumhuriyetin kuruluşunun 89’uncu yılı nedeniyle, Muratpaşa Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nce düzenlenen programda Neveser Sanat Merkezi Türk Sanat Müziği Topluluğu, Belediye Kültür Salonu’nda Cumhuriyet Konseri verdi.

Şef Murat Kocamemik yönettiği Türk Sanat Müziği Cumhuriyet Konseri’nde, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkılar koro ve solistler tarafından seslendirildi. Çok sayıda davetlinin katıldığı Cumhuriyet Konseri sonunda konuklar Türk Bayrakları eşliğinde Onuncu Yıl Marşı’nı hep birlikte söyledi.

Reklam
Reklam

Düzenlenen Cumhuriyet Konseri nedeniyle çok mutlu olduklarını belirten konuklar, bu tür etkinliklerin daha sık tekrarlanmasını istedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: