Muratpaşa'da Eğlence Yeri Sahipleri Bilgilendirildi

Muratpaşa Belediyesi, müzik yayını yapan iş yerlerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Muratpaşa Belediyesi, müzik yayını yapan iş yerlerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'ne bağlı Çevre Denetim Birimi tarafından canlı müzik yeri sahipleri ile eğlence yeri sahiplerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu'nda düzenlenen toplantıya Muratpaşa Belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, Muratpaşa İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Sinan Demir ile çok sayıda müzikli eğlence yeri işletmecisi katıldı.

Reklam
Reklam

Bilgilendirme toplantısında Çevresel Gürültünün Değerlendirmesi ve Yönetimi Yönetmeliği mevzuatı uyarınca canlı müzik yayını yapan işletmelere canlı müzik izin belgesi düzenleme işleyişi hakkında bilgiler verildi.

Toplantıda iş yeri sahiplerinin çeşitli konulardaki soruları yetkililer tarafından cevaplandı.

Muhabir: Yusuf Karadağ

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: