Muratpaşa'da İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimi

Muratpaşa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi tarafından belediyede birim müdürlerine yönelik...

Muratpaşa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi tarafından belediyede birim müdürlerine yönelik “6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası” eğitimi düzenlendi.

Muratpaşa Belediyesi personeli İş Sağlığı ve Güvenliği Danışmanı Mehmet Akmeşe’nin verdiği eğitimde, iş verimini ve kalitesini arttırmak amacıyla, çalışma esnasında yaşanabilecek iş kazaları, meslek hastalıkları ve benzeri riskler hakkında aydınlatıcı bilgiler verilirken, katılımcıların çeşitli konulardaki soruları yanıtlandı.

Reklam
Reklam

Hizmet kalitesini arttırmak amacıyla Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi kurulduğu belirtilirken, kurulan birimde İSG konusunda eğitim almış uzman personelin görevli olduğu kaydedildi.

İlk olarak birim müdürlerine İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda temel eğitim verildiği, süreç içerisinde tüm personele temel ve içerik olarak daha kapsamlı bir eğitim verileceği ifade edilirken, eğitimlerin amacının iş kazalarını önlemek ve çalışanları bilgilendirmek olduğu açıklandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: