Muratpaşa'dan Altı Nokta Körler Derneği'ne Hediye Verildi

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Altı Nokta Körler Derneği'ni ziyaret ederek, görme engelliler için hazırlanan 100 bastonu dernek üyelerine hediye

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Altı Nokta Körler Derneği'ni ziyaret ederek, görme engelliler için hazırlanan 100 bastonu dernek üyelerine hediye etti.

Muratpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nce hazırlanan görme engellilerin kullanabileceği 100 adet baston, Muratpaşa Belediye Başkanı Evcilmen tarafından derneğe teslim edildi.

Altı Nokta Körler Derneği binasını ziyaret eden Evcilmen, "Kamu yararına çalışan dernek statüsündeki Altı Nokta Körler Derneği'ne bugüne kadar çeşitli yardımlarımız oldu. Özel olarak hazırlatılan bastonlar, bir anlamda görme engellilerin yaşam kaynağı. Muratpaşa Belediyesi olarak engellilerimizin her zaman yanındayız" dedi.

Reklam
Reklam

Evcilmen'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Altı Nokta Körler Derneği Antalya Şubesi Başkanı Rahim Esgi, "Görme engellilerin kullanabileceği 100 adet bastonu derneğimize hediye edilmesi, dernek üyelerimizi çok mutlu etti. Bu anlamlı hediye için herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Ziyarette Evcilmen ve Esgi, engellilerin yaşadığı sıkıntılar ve çözüm yolları ile belediyenin engellilere yönelik yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: