Muratpaşa’dan Sokaklara Baskılı Asfalt

Muratpaşa Belediyesi’nce Cumhuriyet Caddesi’yle birleşen sokaklarda başlatılan düzenleme çalışmaları tamamlanıyor. Son olarak sokakların baskılı asfalt...

Muratpaşa Belediyesi’nce Cumhuriyet Caddesi’yle birleşen sokaklarda başlatılan düzenleme çalışmaları tamamlanıyor. Son olarak sokakların baskılı asfalt çalışmaları yapıldı.

Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Cumhuriyet Caddesi’yle birleşen 22 ve 24’ncü sokaklarda baskılı asfalt çalışmalarını tamamladı. Düzenleme çalışmasının bölgedeki diğer sokaklarda da devam edeceğini belirtilirken, Elmalı Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’ne paralel 22’nci ve 24’ncü sokakta baskılı asfalt çalışmalarının Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından tamamlandığı kaydedildi.

Reklam
Reklam

İki sokak üzerindeki kaldırımların yenilendiği, modern aydınlatma direklerinin monte edildiği, aydınlatma direklerine bölgedeki tüm çalışmalar tamamlandığında çiçek sepetleri monte edilerek görsel güzellik sağlanacağı ifade edildi. Bölgenin esnaf ve turist yoğunluğu açısından hareketli bir bölge olduğuna dikkat çekilirken, benzer düzenleme çalışmalarının farklı cadde ve sokaklarda da uygulanacağı bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: