Muratpaşalı 5 Hentbolcu A Milli Takım'a Davet Edildi

Muratpaşa Belediyesporlu 5 hentbolcu, Hollanda 2012 Avrupa Hentbol Şampiyonası öncesi Antalya'da yapılacak Uluslararası Dörtlü Turnuva için A Milli Bayan Hentbol

Muratpaşa Belediyesporlu 5 hentbolcu, Hollanda 2012 Avrupa Hentbol Şampiyonası öncesi Antalya'da yapılacak Uluslararası Dörtlü Turnuva için A Milli Bayan Hentbol Takımı'na davet edildi.

Hollanda'da düzenlenecek Avrupa Hentbol Şampiyonası öncesinde Belarus, Brezilya ve İsveç Milli Takımları'nın katıldığı Uluslararası Dörtlü Turnuva'da mücadele edecek olan A Milli Bayan Hentbol Takımı'na, Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı'ndan Sevilay İmamoğlu Öcal, Nur Ceren Akgün, Kübra Şen, Serpil İskenderoğlu ve Perihan Topaloğlu çağrıldı.

Reklam
Reklam

Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takım kaptanı Serpil İskenderoğlu, yaptığı açıklamada, Türkiye Bayanlar Hentbol Ligi'nde ve Avrupa Çalenç Kupası'nda takım olarak çok iyi bir sezon geçirdiklerini kaydederek, "Bunun karşılığı olarak milli takımda 4 arkadaşımla beraber Antalya'yı temsil edeceğiz" diye konuştu.

Öte yandan, 24-26 Mayıs tarihleri arasında Antalya Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda yapılacak dörtlü turnuvanın açılışında Türkiye, Belarus ile karşılaşacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: