Muratpaşa'nın Rakibi Üsküdar Belediyesi

 Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, Süper Ligin 5'inci haftasında İstanbul Üsküdar Belediyesi ile karşılaşacak.

Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, Süper Ligin 5'inci haftasında İstanbul Üsküdar Belediyesi ile karşılaşacak. Muratpaşa Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, son iki sezonun Bayanlar Hentbol Süper Lig Şampiyonu Muratpaşa Belediyespor, sahasında İstanbul Üsküdar Belediyesi ile karşılaşacak. Sezonun beşinci haftasında Süleyman Evcilmen Spor Salonunda oynanacak karşılaşma, 3 Kasım Pazar saat15.00’de başlayacak. Müsabakada Muğla Bölgesinden Emin Oruç ve Mehmet Deniz hakem ikilisi görev yapacak. Antrenmanlarını aralıksız sürdüren Muratpaşa Belediyespor’da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: