Murzioğlu'ndan Köktaş'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş'a hayırlı olsun ziyaretinde...

Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Samsun İl Başkanlığına seçilen Fuat Köktaş'ı göreve
başlamasının ardından kutlama ziyaretleri devam ediyor. TSO Meclis Başkanı Sedat Demirci, TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ahmet Takış ve Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır da yer aldı. Ziyarette TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Fuat Köktaş'ın il başkanlığı ile Samsun'un hizmet çıtasının daha yukarılara çıkacağını söyledi. Murzioğlu, "AK Parti'nin Samsun'daki temel taşlarından birisi de Fuat Köktaş Bey'dir. Samsun'a çok katkısı olmuştur ve inanıyorum bundan sonra da olmaya devam edecektir. Gelişiniz Samsun için hayırlı ve uğurlu olsun." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Köktaş, yapılan ziyaretlerden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Köktaş, "6 yıl aradan sonra göreve geldik. Bu görevi hakkıyla yerine getirmeye gayret edeceğiz. Gayemiz Samsun'a ve Samsunlulara daha güzel hizmetler sunmaktır. Samsunumuzu hep birlikte kalkındırmak için üzerimize düşen vazifeleri yerine getireceğiz." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: