Muş Belediye Başkanı Dede Ankara’ya Gidiyor

Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede, ‘Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Milletvekilleri ve Belediye Başkanları’ toplantısında...

Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede, ‘Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Milletvekilleri ve Belediye Başkanları’ toplantısında katılmak üzere bugün Ankara’ya gidiyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Necmettin Dede, toplantıya bölge belediye başkanları ile milletvekillerinin katılacağını söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın toplantıya başkanlık edeceğini ifade eden Başkan Dede, toplantıda kendisinin de Muş ile ilgili sunum yapacağını kaydetti. Kale Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi, Yaş Sebze ve Meyve Hali Projesi ile Yeni Otogar Projesi’yle ilgili sunum yapacağını dile getiren Dede; “Toplantıda bu projelerle ilgili Sayın Başbakanımızdan destek alacağız. Dilediğimiz desteği alabilirsek bu projelerin daha hızlı ilerlemesini sağlayacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Toplantıda ayrıca kış mevsimiyle ilgili destek isteyeceklerini vurgulayan Dede; “Bu yıl geçen yıla oranla kış mevsimi daha yağışsız geçiyor. Geçen yıl adeta bir afet yaşandı ve ekonomik olarak büyük sıkıntılar yaşadık. Bu yıl da kar yağışı geçtiğimiz hafta başladı ve biz de çalışmalarımızı başlattık. Kış mevsiminde vatandaşlarımızın en az seviyede etkilenmesi için tüm gücümüzle çalışacağız. Kış mevsiminde yaptığımız harcamalar karla beraber buhar oluyor. Bizler de belediye olarak kış mevsiminden ekonomik olarak fazla etkilenmemek için Sayın Başbakanımızdan destek isteyeceğiz. Kış mevsiminde bölgedeki tüm belediyeler aynı sorunu yaşıyor. Toplantıda bölge belediye başkanlarının ortak talebinin bu yönde olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

Başkan Dede, Ankara ziyaretinde ayrıca, Muş ile ilgili projelerin gerçekleştirilmesi için Bakanlıklar nezdinde girişimde bulunacağını da belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz