Muş Belediye Başkanı Dede: "Muş'ta Güzel Ve Sıkıntısız Bir Kış Geçiriyoruz"

Belediye Başkanı Necmettin Dede, kentte güzel ve sıkıntısız bir kış geçirdiklerini söyledi.

Belediye Başkanı Necmettin Dede, kentte güzel ve sıkıntısız bir kış geçirdiklerini söyledi.

Başkan Dede, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentte karla mücadele çalışmalarına devam ettiklerini ve şimdi daha çok tuzlama çalışması yürüttüklerini ifade etti.

İşçilerin fazla mesai, mazot ve araç kiralama işleri için yaklaşık 60 bin lira harcama yaptıklarını belirten Dede, şöyle konuştu:

"Bitlis çarşısı, Yukarı çarşı, ara sokaklar, Kuyumcular çarşısı, Belediye çarşısında bulunan karı akşam toparlıyoruz. Sabah kalkıp bakıyoruz ki çatı karları tekrar yolu kapatıyor. Çatılar bana üçüncü karı yağdırıyor. Eğer bir metre kar yağmışsa, ikinci gün iki çatı karı, caddede bir metre daha kar birikmesine neden oluyor. Bu konuda yaptığımız anonslar etkili olmuyor. Kar yağdığı zaman herkes çatısını temizlese, bir günde bunun zahmetine katlanır, bir hafta rahat ederiz. Bu nedenle caddeleri temizleme de zorluk çekiyoruz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Sabri Yıldırım

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: