Muş Belediye Başkanı Dede'ye Veda Ziyareti

Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Bilgin Pişkin ve Adalet Komisyonu Başkanı Beytullah Bektaş, Belediye Başkanı Necmettin Dede'ye veda ziyaretinde bulundu.

Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Bilgin Pişkin ve Adalet Komisyonu Başkanı Beytullah Bektaş, Belediye Başkanı Necmettin Dede'ye veda ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Pişkin ve Bektaş, Muş'tan ayrılacakları için üzgün olduklarını ifade ettiler.

Muş'un Türkiye'nin en huzurlu ili olduğunu belirten Pişkin, Muş'ta görev yapmaktan mutluluk duyduğunu ve kentte geçirdiği yılları kesinlikle unutmayacağını söyledi.

Bektaş da, "Muş benim için önemli bir yere sahip. Muş'u hep iyi şekilde hatırlayacağım" dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Dede ise, Pişkin ve Bektaş'ın Muş'ta görev yapan başarılı isimlerden olduğunu belirtti.

Pişkin ve Bektaş'ın Muş'ta kaldıkları süre içinde herkes tarafından sevilen, saygı gören hukuk adamları olduklarına işaret eden Dede, ikiliye yeni görev yerlerinde başarı dileğinde bulundu ve teşekkür etti.

Dede, Pişkin ve Bektaş'a plaket takdim etti.

Ziyarete Vali Ali Çınar, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fuat Kömürcü, İl Sağlık Müdürü Fatih Ebiloğlu ve Muş Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Önal da katıldı.

Muhabir: Sabri Yıldırım

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: