Muş Belediyesi Yollarda Bakım Çalışmalarına Başladı

Muş Belediyesi yollarda bakım ve onarım çalışmaları yaparak, kış hazırlıklarına başladı.

Muş Belediyesi yollarda bakım ve onarım çalışmaları yaparak, kış hazırlıklarına başladı.

Belediye Başkanı Necmettin Dede, gazetecilere yaptığı açıklamada, kış hazırlıkları kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin asfalt ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü söyledi.

Kış başlamadan ara ve ana caddelerde yolları onardıklarını kaydeden Dede, bu kapsamda sıcak asfalt ve kilitli parke taşı döşemelerine ağırlık verdiklerini kaydetti.

Dede, "İl merkezinde başlattığımız yol bakım ve onarım çalışmalarını, kar yağamadan önce bitirmeye çalışıyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüz yoğun bir tempo ile çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Eksikliklerimiz de oluyor ama belediyenin tüm imkanlarını, halkı sıkıntılardan kurtarmak için harcıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Sabri Yıldırım / Yunus Okur

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: