Muş Belediyesi’nde Kar Seferberliği

Muş Belediyesi, kar küreme ve tuzlama çalışmalarının yanı sıra kaldırım temizleme çalışmalarına da başladı.Dün akşam...

Muş Belediyesi, kar küreme ve tuzlama çalışmalarının yanı sıra kaldırım temizleme çalışmalarına da başladı.

Dün akşam saatlerinde başlayan ve sabaha kadar etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte karla mücadele çalışmalarına başlayan ekipler ana caddelerde kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı. Çalışmalarla ilgili gazetecilere bilgi veren Belediye Başkanı Necmettin Dede, kar yağışının ardından tüm ekipleri seferber ettiklerini söyledi. Kar küreme ve tuzlama çalışması yaptıklarını ifade eden Dede, ana ve ara sokaklarda karla mücadele çalışmalarını kesintisiz sürdürdüklerini ve şehir merkezinde ulaşımı aksatmamak için mücadele ettiklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Şehrin dört bir tarafında yolların ulaşıma açık olması için çaba ettiklerini dile getiren Dede; “Ekip ve araçlarımız ile karla mücadele çalışmalarına devam ediyoruz. Şehir içinde ulaşımda herhangi bir aksaklık yok. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte kar küreme ve tuzlama çalışmalarına başladık. Kaldırımları yayaların kullanabileceği gibi kürekler ile hizmete açtık. Ayrıca kar taşıma işlemine de bugün başlayacağız” dedi.

Kış mevsiminin geçen yıla oranla yağışsız geçtiğini ifade eden Dede, Kış hazırlığını yaklaşık bir ay önce tamamladıklarını ifade ederek; “Ekipler ve araçlarımız her an kar yağacakmış gibi hazır bekliyordu. Geçen hafta bir günlük yağış oldu ve biz de çalışmalara başladık. Bugün de kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Biz de sabahın ilk ışıklarıyla birlikte kar temizleme çalışmasına başladık. Şu anda kent merkezinde herhangi bir sıkıntı yok. Ekiplerimiz, kar yağışının yoğun olduğu bölgelerde çalışmalarını sürdürüyorlar” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: