Muş Belediyesi'nden Seyyar Satıcı Operasyonu

Muş Belediyesi zabıta ekipleri, caddelerde ve kaldırımlarda satış yapan seyyar satıcılara müdahale etti.

Muş Belediyesi zabıta ekipleri, caddelerde ve kaldırımlarda satış yapan seyyar satıcılara müdahale etti.

Zabıta Müdürü Mikail Çakar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, seyyar satıcılara, dilencilere ve kural dışı yer işgallerine karşı denetimlerini sıklaştırdıklarını söyledi.

Çarşı merkezinde denetimlere devam ettiklerini belirten Çakar, 16 tane seyyar satıcının sebze tezgahına el koyduklarını bildirdi.

Çakar, "Ekiplerimiz şehrin ana caddesinde seyyar satıcılık yapan ve kaldırımları işgal eden tezgahları kaldırıyoruz. Hemen her gün düzenlediğimiz operasyonlarla, şehir merkezini seyyar satıcı ve dilencilerden temizlemeye çalışıyoruz. Ekiplerimiz bu konuda zor anlar yaşıyor. Kaldırım halkın kullanım alanı. Seyyar satıcılara ve dilencilere karşı operasyonlarımızı sürdüreceğiz. Bunlara gerekli cezai işlemi uyguluyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Sabri Yıldırım / Şener Toktaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: