Muş Belediyesi'nin yol onarma çalışmaları

Son 20 yılın en şiddetli kış mevsiminin yaşandığı Muş'ta, kar yağışı ve tuzlama nedeniyle tahrip olan yollar, belediye ekiplerince onarılıyor.

Son 20 yılın en şiddetli kış mevsiminin yaşandığı Muş'ta, kar yağışı ve tuzlama nedeniyle tahrip olan yollar, belediye ekiplerince onarılıyor.

Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kar yağışının durmasının ardından, tahrip olan yolları onarmaya başladıklarını söyledi.

Yollarda oluşan çukurların, asfalt ve kaldırım taşlarıyla doldurulduğunu ifade eden Dede, şöyle konuştu:

"Kışın şiddetli kar yağışı ve tuzlamadan dolayı yollarımız zarar gördü. Trafik yoğunluğu fazla olan yollara öncelik verdik. İlk etapta İstasyon ve Cumhuriyet caddelerinde çalışmalara başladık. Tahrip olan caddeleri yollarımızı geçici olarak onaracağız. Oluşan çukurlar trafiğin aksamasına neden oluyor. Yolların bozulması belediyeye ayrı bir külfet getirdi. Ama vatandaşımız bizim için önemli."

Reklam
Reklam

Muş'ta kışın ağır geçmesinden dolayı, zor şartlarda görev yaptıklarını dile getiren Dede, kentte hala karla mücadele çalışması yürüttüklerini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: