Muş Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan ilköğretim okuluna bilgisayar desteği

Muş Cumhuriyet Başsavcılığı, Adalet Bakanlığı'nca revize edilip kurumda kullanılmayan bilgisayarları Muş 75. Yıl Serinova Yatılı...

Muş Cumhuriyet Başsavcılığı, Adalet Bakanlığı'nca revize edilip kurumda kullanılmayan bilgisayarları Muş 75. Yıl Serinova Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO)'nda bilgisayar laboratuvarı kurdu.
Okulu ziyaret eden Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Bilgin Pişkin, "Bakanlığımız bilgisayarları değiştirdikçe eski bilgisayarları okullara verebiliyoruz. Bu konuda üzerimize düşen katkıyı yapacağız. Ben inanın sizden daha çok mutlu oldum. Özellikle şu Google sayfalarını önünüzde görünce daha çok mutlu oldum. Serinova’dan dünyaya açılıyorsunuz. Bütün bilgiler önünüzde, istediğiniz bilgiye, istediğiniz sorgulamaya ulaşabiliyorsunuz. Biz özellikle şu belde okullarına vermeyi tercih edeceğiz' merkezde değil de çevrede bulunan okullara vermeyi tercih edeceğiz yeter ki sizin yüzünüz gülsün." dedi.
Okul Müdürü Şerif Turan ise Cumhuriyet Başsavcılığı'nın kendilerine bilgisayar ve bir adet yazıcıyı hediye etmesinden dolayı çok teşekkür ettiğini, öğrencilerin buna çok ihtiyaçlarının olduğunu söyledi.
Öte yandan Muş 75. Yıl Serinova Yatılı İlköğretim Bölge Okulu tarafından Pişkin’e yardımlarından dolayı bir plaket takdim edildi. Ardından öğrencilerle birlikte bir süre internette gezinen Muş Başsavcısı Mustafa Bilgin Pişkin, daha sonra öğrencilerle birlikte yemek yedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz