Muş Emniyeti, 10 bin 770 paket kaçak sigara ve 6 tabanca ele geçirdi

Muş İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, 10 bin 770...

Muş İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, 10 bin 770 paket kaçak sigara ve 6 adet Sig Sauer marka tabanca ile bu tabancalara ait 12 adet şarjör ele geçirildi.

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü aracılığıyla yapılan yazılı açıklamada, “Emniyet Müdürlüğümüz, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlileri tarafından ilimizde kaçakçılığın önlenmesine yönelik 16.01.2012 tarihinde gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde; içerisinde F.G. ve G.G. isimli şüpheli şahısların bulunduğu 49 ….. plaka sayılı araçta, adli makamlardan alınan arama kararına istinaden yapılan aramada; aracın farklı yerlerine gizlenmiş vaziyette 6 adet Sig Sauer marka tabanca ile bu tabancalara ait 12 adet şarjör ele geçirilmiş ve şüpheli şahıslar hakkında “6136 SKM” suçu kapsamında gerekli yasal işlem yapılmıştır.

Reklam
Reklam

Ev, iş yeri ve bir araca yönelik olarak yapılan operasyon neticesinde; piyasa değeri yaklaşık 55 bin TL olan değişik markalarda toplam 10 bin 770 paket kaçak sigara ele geçirilmiştir. Olayla ilgili yakalanan İ.Ö. ve R.K. isimli şahıslar hakkında 4733 SKM suçundan gerekli adli işlem yapılmıştır. İlimizde her türlü suç ve suç şebekelerine karşı mücadelemiz etkin ve kararlı bir şekilde sürdürülecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.” denildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz