Muş Hasköy’de Satranç Turnuvası Düzenlendi

Muş'un Hasköy ilçesinde, Gençlik Haftası dolayısıyla ortaokullar arasında satranç turnuvası düzenlendi. Gençlik Hizmetleri ve Spor...

Muş'un Hasköy ilçesinde, Gençlik Haftası dolayısıyla ortaokullar arasında satranç turnuvası düzenlendi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün düzenlediği turnuvaya beş okul katıldı.

Evsahipliği yapan 75. Yıl YİBO Müdürü Bedrettin Kondu, konuyla ilgili açıklamasında, “Öğrenciler için bu tür sosyal aktiviteler değişiklik oluyor, ideal bir ortam oluşuyor.” dedi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yaşar Özden ise, “Her okuldan iki öğrenci, toplamda 10 öğrenci yarıştı. Başarılı olanlara madalya verildi. Bu tür etkinlikleri sürekli hale getirmeyi planlıyoruz. Bu etkinliğin asıl amacı, Gençlik Haftası dolayısıyla öğrencilerimizi sosyal aktiviteler içine sokmak, onlara sporu aşılamaktır.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Turnuvada Kadir Rezan Has YBO birinci, Alparslan Ortaokulu ikinci, 75. Yıl YİBO üçüncü oldu. Birinciye altın, ikinciye gümüş, üçüncüye bronz madalya verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz