Muş Polisi Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırmadı

Muş Emniyet Müdürlüğü tarafından 1 Ocak 2012 gününden bu yana uyuşturucu ve uyuşturucu madde kullanımının...

Muş Emniyet Müdürlüğü tarafından 1 Ocak 2012 gününden bu yana uyuşturucu ve uyuşturucu madde kullanımının önlenmesi ve uyuşturucu madde ticareti ile mücadele kapsamında 23 olayın aydınlatıldığı bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü tarafından, yılın ilk 4 ayında uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılan operasyonlarla ilgili yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamaya göre, 1 Ocak 2012 ile 31 Mart 2012 tarihleri arasında uyuşturucu ve uyuşturucu madde kullanımının önlenmesi ve uyuşturucu madde ticareti ile mücadele kapsamında toplam 23 operasyon yapıldı. 36 kişinin gözaltına alındığı operasyonlarda, 1 kilo 92 gram eroin, 161 adet sentetik uyuşturucu extacy hap, 3 kilo 515 gram esrar, 3 kilo 507 gram kubar esrar, 107 gram Hint keneviri tohumu ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada, gözaltına alınan 36 kişiden 5'inin çıkarıldıkları adli makamlar tarafından tutuklanarak Muş E Tipi Kapalı Cezaevi'ne konulduğu belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: