Muş Ticaret Meslek Lisesi'nin Bahçesi Asfaltlanıyor

Belediye Başkanlığı, eğitime katkı sunmak amacıyla, okulların bahçelerinde asfaltlama çalışması yürütüyor.

Belediye Başkanlığı, eğitime katkı sunmak amacıyla, okulların bahçelerinde asfaltlama çalışması yürütüyor.

Kent merkezinde birçok okulun bahçe ve sıcak asfalt düzenlemesini yapan belediye, Ticaret Meslek Lisesi'nin bahçesi asfaltla kaplama çalışmalarına başladı.

Belediye Başkanı Necmettin Dede, AA muhabirine yaptığı açıklamada, imkanlar dahilinde çocukların daha iyi şartlarda ve daha temiz bir ortamda eğitim görmelerine yardımcı olduklarını söyledi.

Okul bahçelerinin belediyenin sorumluluk alanına girmediğini vurgulayan Dede, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Ancak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın rahat bir ortamda eğitim görmesi için, milli eğitime katkı sunuyoruz. Okullarımıza imkanlar dahilinde, hizmet vermeye devam ediyoruz. Ticaret Meslek Lisesi'nin bahçe zemindeki hasarları ortadan kaldırmak ve bu sebeple oluşabilecek sıkıntıların önüne geçmek amacıyla, sıcak asfalt çalışması yapıyoruz. Asfalt çalışmaları, ihtiyaç duyulan ve programımızda yer alan diğer okullarımızda da mevsim koşulları elverdiği sürece devam edecek."

Muhabir: Sabri Yıldırım

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: