Musa Çağıran’ın lisansı gece çıktı

Bursaspor, Sercan Yıldırım’ın Galatasaray’a transferi karşılığında kadrosuna kattığı Musa Çağıran ile 4 yıllık anlaşma yaptı.Bursaspor...

Bursaspor, Sercan Yıldırım’ın Galatasaray’a transferi karşılığında kadrosuna kattığı Musa Çağıran ile 4 yıllık anlaşma yaptı.
Bursaspor kulübünün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, 1992 doğumlu orta saha oyuncusu Musa Çağıran’ın transferinin gece geç saatlerde tamamlandığı ve lisansının çıkarıldığı bildirildi. Açıklamada şöyle denildi:
“Sercan Yıldırım'ın Galatasaray'a transfer olmasıyla kulübümüze kazandırılan 3 Milyon Euro ve kadromuza kattığımız genç oyuncu Musa Çağıran ile 4 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Musa Çağıran transferi tüm camiamıza hayırlı olsun.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz