Muş'a Kar Geç Yağınca Yakıttan 35 Bin Litre Tasarruf Edildi

Eser AYDIN/MUŞ, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür, kardan dolayı kapanan köy yollarına en kısa zamanda müdahale ettiklerini bildirdi.

Eser AYDIN/MUŞ, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür, kardan dolayı kapanan köy yollarına en kısa zamanda müdahale ettiklerini bildirdi. Muş genelinde 2 bin 750 kilometre yol ağının bulunduğunu anımsatan Şeyhmus Yentür, 100 personel ve 45 iş makinesiyle karla mücadele edildiği belirtti.
Her yıl yol açma çalışmaları sırasında bir ayda 65 bin litre yakıt kullanıldığını ifade eden Şeyhmus Yentür "Bu yıl Aralık ayında kar fazla yağmadığı için şimdiye kadar 35 bin litre yakıttan tasarruf ettik. Yeni yıl ile birlikte yolları kardan temizleme çalışmalarımız da tüm hızıyla devam ediyor" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: