Musevi Cemaatinden, Mavi Marmara Mağdurlarına Para Teklifi İdialarına İlişkin Açıklama

Türk Musevi Cemaati, İsrail hükümetinin Mavi Marmara mağdurlarına para teklif ettiği ve söz konusu meblağın...

Türk Musevi Cemaati, İsrail hükümetinin Mavi Marmara mağdurlarına para teklif ettiği ve söz konusu meblağın İstanbul'daki bir Musevi vakfına aktarılarak mağdurlara tazminat olarak ödenmesini teklif ettiği yönündeki iddialar yalanlandı.

Türk Musevi Cemaati adına yapılan yazılı açıklamada, "Bu iddiaya istinaden İstanbul'da bulunan hiçbir Musevi vakfının konuyla uzaktan yakından bir ilgisi olmadığının altını çizer, haberde belirtildiği üzere herhangi bir önerinin yapılmadığını ve benzeri bir önerinin vakıflarımızca kabul edilmesinin söz konusu olamayacağını vurgular, Türk Musevi Cemaatinin nedense bazı çevrelerce siyasi nitelikteki bu tür konulara malzeme yapılması girişimlerini üzüntü ve endişe ile karşıladığımızı kamuoyumuzun bilgilerine önemle sunarız" denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz