MÜSİAD 1000. Cuma Toplantısı'nı Gerçekleştirdi

MÜSİAD Konya Şubesi 20. yıl etkinlikleri kapsamında 1000. Cuma Toplantısı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'in konuşmacı olarak katıldığı programla

MÜSİAD Konya Şubesi 20. yıl etkinlikleri kapsamında 1000. Cuma Toplantısı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'in konuşmacı olarak katıldığı programla gerçekleştirildi.

MÜSİAD Konya Şubesi Toplantı salonunda düzenlenen programda konuşma yapan MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz, bu toplantılar sayesinde bakış açılarının değiştiğini belirtti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek de Konya'da ciddi bir şekilde restorasyon çalışmaları yaptıklarını, Etnografya ve Arkeoloji müzeleri gibi bazı müzeleri de kendilerinin devralacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Yeni Büyükşehir Belediye Yasası hakkında da görüşlerini açıklayan Akyürek, "Büyükşehir Belediye Yasası ile taşra ilçelerimiz metropol ilçe oldu. Konya'da belediye başkan sayısı 32'ye düşecek. Şehrimiz yeniden yapılanacak" dedi.

Toplantının sonunda MÜSİAD Konya Şubesi 2. Dönem Başkanı Hasan Angı, MÜSİAD Konya Şubesi 3. Dönem Başkanı Ziya Özboyacı ve MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz, 1000. Cuma Toplantısı'nın anısına Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'e çini tablo hediye etti.

Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: