MÜSİAD Adana'dan Van'a yardım elini uzattı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi Van’da yaşanan 7,2 şiddetindeki deprem felaketinin ardından...

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi Van’da yaşanan 7,2 şiddetindeki deprem felaketinin ardından depremzedelerin acil ihtiyacı olan barınma ve ısınma ihtiyaçlarını karşılamak üzere üyeleri arasında yardım kampanyası başlattı.
Adana Şube Başkanı Bilal Nadir Gök, depremzedelerin acil olarak ihtiyaç duydukları çadır, battaniye, yatak, yastık ve elektrikli sobadan oluşan bir kamyon yardım malzemesinin Van’a ulaştırıldığını söyledi.
Gök, Türkiye'nin bir kez daha yıkıcı ve büyük bir depremle karşılaşmasından dolayı derin bir üzüntü içerisinde olduğunu belirterek, "Birçok vatandaşımızın hayatını kaybetmesi, binlerce vatandaşımızın barınaksız kalması, depremin acı gerçeğini bizlere bir kez daha hatırlatmıştır. Daha önce yaşanan depremler sonrasında MÜSİAD olarak ortaya koyduğumuz duyarlılığımızı yine devam ettirerek gerek deprem bölgesindeki şubemiz gerekse diğer illerdeki şubelerimiz bölgenin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarını yapmaktadır." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz