MÜSİAD basınla bir araya geldi

MÜSİAD Elazığ Şubesinin Aylık olarak düzenlemiş olduğu ‘’Basınla Kahvaltılı Toplantısı ‘’ Grand 23 Otelde gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Av. İbrahim GÖK; misafirperverliğinden ötürü Aydın KARABULUT’ a teşekkür ederim dedi.

GÜNDEMLER

*İlimizdeki Taziyeler dolaysıyla baş sağlığında Bulunuldu

*30 Ağustos Zafer Bayramı kutladı. Zor günler geçiriyoruz bu günlerin birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeli.

*Yeni Valimiz hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Beklentilerimizi arz ettik.

*Savaş kapıda ABD’nin Suriye’ye müdahale edip etmeyeceğini bekliyoruz.

*Ekonomik bir daralmanın yaşandığı görüyoruz. Kapanan iş yerleri günden güne artıyor. Kapanan İş yerleri günden güne artıyor. Yeni Ekonomik alanların yaratılması yeni ekonomik maddeler çıkarılmalıdır.

Reklam
Reklam

*İlimizde 4 F modeli uygulanmalı 1. T Tarım ve hayvancılık 2.T turizm ilimizde turizm konusunda çok önemli bir yerde. Hazar baba kayak merkezi Tarih ve inanç turizmi Harput, Kapalıçarşı golan kaplıcaları, Keban gibi çok önemli turizm yerlerindendir.

*Muhakkak ekonomi her yıl masaya yatırmalıyız. ayın Valimizle yaptığımız görüşmede ilimizde ekonomik kurul ekonomik konseyin kurulup çok kısa zamanda bu yapıyı oluşturacağız.

*Elazığ MÜSİAD Şubesi Fırat Kalkınma ajansı gerek kuruluna seçildi. İlimizde gerek proje ve desteklerini bu anlamda faydalanabiliriz.

Salı günü Fırat Kalkınma Ajansıyla toplantı yapacağız. İlimiz için hayırlı olur.

*(Genel İdare Kurulu )GİK toplantımız 26 Eylül 2013 Tarihinde Gaziantep Şubemizin Ev sahipliğinde Gerçekleşecektir.

*Oturma ve Uyuma Zamanı değil artık konuşma zamanıdır.

diyerek sözlerini toplantımıza katılan katılamayan tüm Basın mensubu arkadaşlarıma değerli MÜSİAD Elazığ Şubesi üyelerine bizleri ağırlayan Ahmet POLAT beye teşekkür ediyorum diyerek sözlerini noktaladı.

Reklam
Reklam

Arzu AKIN / Ajans23

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz