MÜSİAD Başkanı Gök, ADASO'yu ziyaret etti

MÜSİAD Adana Şube Başkanı Bilal Nadir Gök ve yönetim kurulu üyeleri, Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sadi Sürenkök'e kutlama ziyaretinde bulundu.

ADASO Başkanlığı'na seçilmesinden dolayı Sürenkök'ü kutlayan Gök, başarılar diledi. MÜSİAD yöneticilerine teşekkür eden Sadi Sürenkök, Ticaret Odası ve Ticaret Borsası ile yürütülen güç birliği çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

Sürenkök, güç birliği ile Adana'da sinerji yaratmayı ve birliktelik ruhunu yerleştirmeyi amaçladıklarını belirterek, ''Ben değil biz olalım. Önce Adana diyelim'' sloganıyla yola çıkıldığını ifade etti.

Gök ise Adana'nın geleceğe yeni vizyonla bakması gerektiğini ifade etti. Güç birliğinin Adana için hayırlı olacağını belirten Gök, ''Güç birliği gerçekleştiğinde tarih yaratılmış olacak. Güç birliğine ve işbirliğine katkı koymaya hazırız'' ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz