MÜSİAD Düzce Şube Başkanı Çakmak'tan Düzce TSO'ya Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Düzce Şube Başkanı İsmail Çakmak, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Metin Büyük'ü

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Düzce Şube Başkanı İsmail Çakmak, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Metin Büyük'ü ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Çakmak, dernek bünyesinde yapacakları çalışmalar hakkında Büyük'e bilgi verdi.

Büyük ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, MÜSİAD Düzce Şubesi'ni beğeniyle takip ettiklerini anlattı.

Düzce'nin gelişmesi ve büyümesi için bu tür derneklerle iş birliği yapılması gerektiğine dikkati çeken Büyük, "Hep beraber Düzce'nin daha iyi yerlere gelmesi için mücadele edeceğiz. Sizleri tekrar kutluyorum. Bize TSO olarak ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Büyük, Düzce'ye yeni yatırımların geldiğine işaret ederek, çalışmaların devam ettiğini sözlerine ekledi.

Ziyarette TSO Meclis Başkanı Nusret Özsoy, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet İbrahimoğlu ve Meclis Üyesi Hayati Eğilmez de hazır bulundu.

Muhabir: Onur Orhan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: