Müsiad Düzce Şubesi Dost Meclisi Toplantısı Yapıldı

Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Düzce Şubesi Haziran ayı Dost Meclisi toplantısı geniş katılımla...

Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Düzce Şubesi Haziran ayı Dost Meclisi toplantısı geniş katılımla yapıldı.

MÜSİAD Düzce Şubesi Dost Meclisi toplantısı Keyf-i Köfte’de yapıldı. Geniş katlımla yapılan toplantıda konuşan MÜSİAD Düzce Başkanı İsmail Çakmak, Dost Meclisi toplantılarını önemsediklerini ve katılımın yüksek olmasından dolayı çok memnun olduğunu belirterek, “MÜSİAD Düzce Şubesi olarak Düzce Güç Birliği Platformunda yer alıyoruz. Burada Düzce için neler yapabiliriz bunları konuşuyoruz. Bunun haricinde İstanbul’da 22. Genel kuruldu yapıldı kalabalık olarak toplantıya katıldık. Genç MÜSİAD büyük katkıları gerçekleştirdiğimiz ve geleneksel hale getirdiğimiz Rafting etkinliği yaptık. Buna da ailecek katıldık çok güzel oldu. Bu etkinlik için Genç MÜSİAD’a teşekkür ediyorum. 2 Ayda bir yapılan Genel İdare Kuruna katıldık toplantının konuğu Sağlık bakanımız idi. Düzce ile ilgili kendisine bir dosya sunduk. 24-25 Mayıs ta Rize’de gerçekleştirilen toplantıda da Enerji Bakan Yardımcımız katıldı. Enerji bakanına verilmek üzere bir rapor hazırlayıp sunduk. Bunun ardından Batum’a gittik ailecek bir gezi yaptık. Derneğimize çeşitli ziyaretler yapıldı” dedi.

Reklam
Reklam

Çakmak, geniş katılımlı bir iftar programı tertip edeceklerini belirterek, “13 Temmuz’da film platosunda geniş katılımlı bir iftar yemeği yapacağız, şimdiden herkes not defterine kaydetsin” diye konuştu.

MÜSİAD’ın bir okul olduğunu işaret eden Çakmak, 350 metrekare yer kiraladıklarını burada seminerler yapacaklarını söyledi.

MÜSİAD Düzce Başkanı İsmail Çakmak’ın konuşmasının ardından İş Güvenliği Uzmanı Ahmet Kaya tarafından 6331 sayılı yasa ile ilgili bilgiler aktardı.

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünde görevli İş ve Meslek Danışmanı Ömer Güvendi, İş-Kur hakkında bilgiler verdi.

Toplantıda son olarak derneğe daha önceden üye olmuş ve yeni olmuş Divapan Genel Müdürü Hakan Zengin, Bedri Sütlü, İrfan Çakır, Mithat Koç, Hakan Aktürk, Cihat Çelik ve Kenan Tanrıver’e plaket verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: