MÜSİAD Genel Başkanı Olpak, KTB'yi Ziyaret Etti

MÜSİAD 78. Genel İdare Kurulu Toplantısı'na katılmak üzere Konya'ya gelen MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve beraberindeki heyet, Konya Ticaret

MÜSİAD 78. Genel İdare Kurulu Toplantısı'na katılmak üzere Konya'ya gelen MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve beraberindeki heyet, Konya Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Muhammet Uğur Kaleli'yi makamında ziyaret etti.

Konya'nın düzenli, ferah ve gelişmiş bir şehir olduğuna dikkati çeken Olpak, yatırım sahası ve iş alanları ile Konya'nın büyük bir potansiyeli olduğunu söyledi.

Olpak, "Konya son dönemde yükselttiği ticaret ve ihracat başarışı ile adından sıkça söz ettirmiştir. Bu başarının ardında kıvrak zekaya sahip iş adamları ve birbiriyle koordineli çalışan kurumların varlığını biliyoruz. Konya'da tarım ve tarıma dayalı sanayi büyük bir sektördür. KTB'nin yatırımları ve faaliyet sahası sayesinde tarımsal ticaret artarak şehre ve dolayısıyla ülkemize ekonomik anlamda katkı sağlamaktadır. KTB'nin Türkiye'de bir ilk olan Elektronik Satış Salonu'nu biliyoruz. Borsa, devam eden lisanslı depo çalışmalarını tamamladığında, vadeli işlemler için altyapısını da tamamlamış olacaktır" dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade eden Kaleli ise Özal dönemi ile başlayan Anadolu'nun sanayi ve ticaret alanındaki gelişmeler, MÜSİAD'ın kurulmasıyla birlikte daha da bir ivme kazandığını söyledi.

"MÜSİAD Konya Şubesi, şehrin gelişmesinde önemli faktörlerden biri olmuştur" diyen Kaleli, "Konya'da sergilenen bu birlik, beraberlik ve ortak akılda buluşmada tüm STK'lar gibi MÜSİAD Konya Şubesi'nin de büyük katkısı olmaktadır. Bu açıdan Aslan Korkmaz ve ekibine şahsınızda bir kez daha teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Günün anısına MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak'a el yazması tablo armağan edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: