MÜSİAD Hanımlar Komisyonu Bilgilendirme Toplantısı

KAYSERİ (AA) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şubesi Hanımlar Komisyonu, faaliyet bilgilendirme toplantısı düzenledi.

KAYSERİ Kayseri Şubesi Hanımlar Komisyonu, faaliyet bilgilendirme toplantısı düzenledi. Bir otelde gerçekleştirilen programda, platform üyelerinin şimdiye kadar yapılan çalışmaları ve gelecekte yapılacak faaliyetleri ele alındı. Komisyon Başkanı Fatma Yemlihalıoğlu, platformun amacının, MÜSİAD üyelerinin eşleri arasındaki bağları güçlendirmek, yeni dostlukların oluşmasına zemin hazırlamak ve aynı zamanda kadınlar için yeni sosyal ortamlar oluşturmak olduğunu belirtti. Yemlihalıoğlu, 2014 yılında sosyal, ekonomik, kültürel alanlarda seminerler, programlar, yurtiçi ve yurtdışı geziler olmak üzere çeşitli faaliyetler düzenlemeyi planladıklarını ifade etti. Beslenme ve Diyet Uzmanı Hatice Mıhoğlu Beşiktaş ise "Farkettirmeden Diyet" konulu bir konuşma yaparak katılımcılara beslenme konusunda bilgi verdi. Program, Beşiktaş'ın katılımcılarının sorularını cevaplamasının ardından sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: