MÜSİAD Heyeti DSİ'yi Ziyaret Etti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) yöneticileri, Devlet Su İşleri (DSİ) 67. Şube Müdürü Mehmet Güneş'i makamında ziyaret etti.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) yöneticileri, Devlet Su İşleri (DSİ) 67. Şube Müdürü Mehmet Güneş'i makamında ziyaret etti.

MÜSİAD'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, MÜSİAD Mersin Şube Başkanı Servet Özkaya, ziyarette yaptığı konuşmada, yeni binaların çevresindeki kanalizasyon çalışmalarının görüntü kirliliği yaşanmasına neden olduğunu ifade etti.

DSİ 67. Şube Müdürü Mehmet Güneş ise, revize olma ve çağdaşlaşma ihtiyaçlarının olduğunu vurguladı.

Birçok kurumun revize olduğunu ve kendilerininde revize olması gerektiğini belirten Güneş, "Kanalizasyon çalışmalarıyla ilgili projelerimiz var. Kısa sürede bu sıkıntıları çözeceğiz. Çok yoğun çalışma temposu içerisindeyiz. Bazen olup bitenleri gözden kaçırabiliyoruz. MÜSİAD ve bu gibi kurumların bizim gözden kaçırdığımız konularda bizi uyarması mutluluk veriyor" dedi.

Reklam
Reklam

Özkaya, ziyaret anısına Güneş'e MÜSİAD yayınlarını hediye etti.

Muhabir: Mesut İnce

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: