MÜSİAD heyetinden Vali Ayyıldız’a nezaket ziyareti

Müstakil İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Ereğli Şube Başkanı Faruk Yazıcı ve beraberindeki heyet, Zonguldak Valisi...

Müstakil İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Ereğli Şube Başkanı Faruk Yazıcı ve beraberindeki heyet, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyarette konuşan MÜSİAD Şube Başkanı Yazıcı, Mahalli İdareler Genel Müdür Yardımcılığı'ndan Zonguldak Valiliği'ne atanan Ayyıldız’a hayırlı olsun dileğinde bulundu, dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.
MÜSİAD Karadeniz Ereğli Şubesi'nin en önemli faaliyetlerinden biri olan 'MÜSİAD Başarı Ödülleri' programı hakkında da bilgi veren Yazıcı, geleneksel hale getirdikleri programla başarılı öğrencileri onore etmeye çalıştıklarını vurguladı.
Yazıcı 16.’sını 2012 yılı Haziran ayında düzenleyecekleri organizasyonda Vali Ayyıldız’ı da aralarında görmek istediklerini belirtti.
Vali Erol Ayyıldız da MÜSİAD heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. MÜSİAD’ı yakından tanıdığını ve kendisinin de bir esnaf aileden geldiğini dile getiren Vali Ayyıldız, iş dünyasının bugünkü olumsuz şartlar içerisinde dahi ayakta kalma mücadelesini saygıyla karşıladığını söyledi.
Bir tane fazla işçi çalıştıranın birçok insanın mutlu olmasına imkan sağladığını vurgulayan Ayyıldız, 10 işçi çalıştıran bir işletmenin en az bir mahallenin karnının doymasına ve böylelikle bu vatandaşların mutlu olmasını sağladığına dikkat çekti.
Ayyıldız, özel sektörün daha fazla işçi çalıştırarak, yeni istihdam olanakları açabilmesi için üzerlerine düşen görevi yapma konusunda hassasiyet göstereceklerinin altını çizdi.
Ziyaret, MÜSİAD Şube Başkanı Yazıcı’nın Vali Ayyıldız’a dernek yayınlarından oluşan bir kitap seti etmesiyle son buldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz